Kunststof deuren

Na een uitgebreid onderzoek bij bestaande klanten over de conditie van hun kunststof deuren uit de afgelopen jaren is gebleken dat deze kozijnelementen nog uitstekend functioneren en er nog erg goed uitzien.

Inbraakveilig

Op kunststof paneelvoordeuren bestaan geen keurmerken. Er bestaan wel keurmerken op het hang- en sluitwerk (Politiekeurmerk), maar als je via een trap tegen het paneel kan binnenkomen heeft dat niet veel nut. Daarom levert VBL Kozijnen standaard vleugeloverdekkende kunststof voordeuren. Deze zijn wel inbraakveilig, en voor uw visite minstens zo belangrijk: het zijn ook veel mooiere deuren. Als laatste voordeel: uw prachtige voordeur is ook duurzamer, want het is een veel dikker en stijver paneel.

Veel is mogelijk

U heeft een zeer ruime keus uit kunststof voordeuren. Er zijn enkele tientallen klassieke en moderne voordeurpanelen ontworpen om uw keuze goed aan te laten sluiten bij uw persoonlijke voorkeur of de stijl van uw woning. Daarnaast kunt u uw deur ‘aankleden’ met RVS ornamenten en allerlei soorten sierbeslag, ook kunt u diverse glassoorten in uw kunststof voordeuren laten zetten. Dus u heeft met VBL kunststof voordeuren mooi, duurzaam en veilig woonplezier naar eigen wens.

Wilt u meer weten over kunststof deuren en de voordelen ten opzichte van andere deuren?