Rolluiken

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De betere rolluiken zijn dan ook vervaardigd van onverwoestbaar aluminium of duurzame kunststof. Door deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen.

Vele voordelen

Zo zijn ze naast inbraakvertragende ook zon- en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden ze insekten buiten. En, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en lucht naar wens worden doorgelaten. Rolluiken zijn in talloze kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Ze zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken.

Vele combinaties mogelijk

Daarbij kunt u denken aan ramen, raam/deurcombinaties, schuifpuien en tuindeuren, maar ook aan garagedeuren en winkelpuien. Daarnaast zijn er nog bijzondere uitvoeringen in de vorm van rolhekken en rolpoorten. De trend van de laatste tijd en wat ook VBL kan realiseren, is dat het rolluik wordt ingebouwd in de spouw. Men houdt een strak design en de rolluik is bijna niet zichtbaar.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor rolluiken voor uw situatie en wensen.