Kwaliteit

VBL Kozijnen is een bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren, adviseren en monteren van deurenramenzonweringenrolluiken, garagedeuren enz. in diverse materiaalsoorten en naar uw wens. Veranda’s leveren wij bijvoorbeeld met gelaagd glas en polycarbonaat platen in opaal, helder of bronskleuren.

U kunt bij ons op afspraak de mogelijkheden bij VBL komen bezichtigen. Daarnaast komen wij bij u thuis om een gedegen advies te geven een eerlijke offerte uit te brengen. Wij laten dan tijdens ons bezoek de beschikbare producten zien, maar bekijken ook direct de situatie ter plekke, nemen de juiste maten op en kunnen daardoor een juiste offerte maken gericht op uw specifieke situatie. Daarnaast bent u niet gebonden aan de reguliere openingstijden omdat wij ook ’s avonds en op zaterdag langs komen. VBL Kozijnen richt zich met deze service op de particuliere markt, alsmede op de kleine projectmatige markt. Alle producten worden exact op maat gemaakt, tegen concurrerende prijzen. De montage gebeurt uiteraard door de vakbekwame mensen van VBL Kozijnen.

Veilig wonen met KOMO en SKG

Alle houten en kunststof kozijnen die VBL Kozijnen aanbiedt zijn KOMO gecertificeerd. Daarnaast kunt u kiezen voor beslag dat SKG 2 gecertificeerd is. Voor meer informatie over veilig wonen kunt u
contact opnemen met VBL Kozijnen »

Klopt u eens aan de deur bij VBL Kozijnen, daar bent u aan het juiste adres.